Tiedostopankkia voit käyttää internet-selaimella ja -yhteydellä mistä tahansa!

Tiedostopankki on nimensä mukaisesti tallennuspaikka tiedostoille. Voit tallentaa pankkiin kaikentyyppisiä tiedostoja (esim. WORD-, EXCEL- ja PDF- tiedostot, kuvat jne.) ja jakaa ne helposti yhteistyökumppaneille, työkavereille, jälleenmyyjille ja asiakkaille.

Tiedostojen tarkasteleminen, lisääminen ja poistaminen sujuu joustavasti ja selkeän kansiorakenteen ansiosta yrityksesi tiedostot pysyvät ajantasalla ja järjestyksessä. Oikeuksien hallinnan avulla valitset helposti kellä on oikeus päästä tarkastelemaan ja / tai muokkaamaan kansioiden sisältöä.