Uuden käyttäjän luominen ja käyttöoikeuksien lisääminen

• Kirjaudu sisään tiedostopankkiin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Mikäli et näe ylälaidassa Käyttäjät-välilehteä, klikkaa Start Menu → Käyttäjät.
  • Klikkaa 'Käyttäjät' -välilehteä ja klikkaa 'Lisää'.
  • Anna 'Tili' -välilehdellä vähintään pakolliset tiedot:
    • Käyttäjänimi:
    • Salasana:
    • Vahvista salasana:
    • Etunimi:
    • Sukunimi:
    • Sähköposti:
  • Lisää käyttäjälle oikeuksia tai anna lisätietoja käyttäjästä klikkaamalla haluttua välilehteä.
  • Oikeuksien lisääminen käytäjälle

• Klikkaa 'Oikeudet' -välilehteä.
  • Klikkaa 'Tiedostot' -riville rastit ruutuihin 'Use' ja 'Manage'.
  • 'Oikeudet' -välilehdeltä voit määrittää myös ryhmän, johon käyttäjä kuuluu ja ryhmät, joille käyttäjä näkyy.
  • Näin ryhmien jäsenet voivat jakaa tiedostoja käyttäjän kanssa.
  • Klikkaa lopuksi 'Aseta' -painiketta.
  • Suoritettuasi halutut toimenpiteet klikkaa 'Ok' -painiketta.