Käyttäjän lisääminen ryhmään ja poistaminen ryhmästä

Käyttäjän lisääminen ryhmään

• Kirjaudu sisään tiedostopankkiin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Mikäli et näe ylälaidassa Ryhmät-välilehteä, klikkaa Start Menu → Ryhmät.
  • Klikkaa välilehteä 'Ryhmät' ja tuplaklikkaa sitä ryhmää, johon haluat lisätä käyttäjän/käyttäjiä.
  • Klikkaa 'Lisää' -painiketta.
  • Voit hakea käyttäjää nimellä 'Haku' -sarakkeesta. Valitse lisättävä käyttäjä ja klikkaa 'Lisää'.
  • Lisättyäsi haluamasi käyttäjät klikkaa 'Ok' -painiketta.
  • Klikkaa lopuksi 'Ok' -painiketta.
  • Käyttäjän poistaminen ryhmästä

• Valitse käyttäjä jonka haluat poistaa.
  • Klikkaa 'Poista' -painiketta.
  • Vahvista poistaminen klikkaamalla 'Ok' -painiketta tai peru poisto klikkaamalla 'Peruuta'.