Kansion lisääminen ja poistaminen

Kansion lisääminen

• Kirjaudu sisään tiedostopankkiin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Klikkaa vasemmasta reunasta, 'Sijainti:' -otsikon alta sitä kansiota, minkä alle haluat uuden kansion lisätä.
  • Jos et ole lisännyt pankkiin yhtään kansiota, voit lisätä uuden kansion vain 'Henkilökohtainen' -kansion alle.
  • Kun olet valinnut sen kansion, minkä alle haluat uuden kansion luoda, klikkaa '+ Uusi' -painiketta.
  • Klikkaa 'Kansio'.
  • Anna lisättävälle kansiolle nimi ja klikkaa 'Ok'.
  • Kansio näkyy siellä minne se lisättiin.
  • Kansion poistaminen

• Klikkaa hiiren oikealla painikkeella poistettavaa kansiota ja klikkaa 'Poista'.
  • Vahvista poisto klikkaamalla 'OK'.