Hallinnoitavan verkkotunnuksen valitseminen ja hallintapaneelin etusivu (Home)

• Kirjaudu hallintapaneeliin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Hallinnoitavan verkkotunnuksen valitseminen

• Jos olet uusi asiakkaamme ja pääkäyttäjätunnukseesi on liitetty ainoastaan yksi verkkotunnus, pääset hallitsemaan siihen liittyviä asetuksia ja ominaisuuksia ilman erillistä valintaa.
  • Jos olet tilannut meiltä useampia verkkotunnuksia, jotka ovat liitettynä samaan asiakkuuteen (ts. samaan pääkäyttäjätunnukseen), voit hallita jokaisen verkkotunnuksen asetuksia ja ominaisuuksia samalla pääkäyttäjätunnuksella.
  • Valitse hallinnoitava verkkotunnus hallintapaneelin ylälaidassa näkyvästä 'Subscription' -valikosta.
  • Etusivu (Home)

• Home -välilehdellä sijaitsee yhteenveto tärkeimmistä tiedosta sekä pikavalintoja erilaisiin toimitilanteisiin. Näet esimerkiksi käytetyn levytilan ja liikennöinnin määrän, pikalinkkejä kotisivujen, sähköpostitilien sekä käyttäjätunnusten ja mahdollisten asentamiesi sovellusten hallintaan.