Salasanojen vaihtaminen

Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin kautta

• Sähköpostin käyttäjä voi vaihtaa salasanansa itse kirjautumalla Webmailiin ja klikkaamalla 'Omat tiedot' → 'Salasana'
  • Katso kirjautumisohje Webmailiin klikkaamalla tästä.
  • Nykyinen salasana annetaan 'Vanha salasana' -kenttään ja uusi salasana 'Uusi salasana' ja 'Vahvista uusi salasana' -kenttiin.
  • Lopuksi klikataan 'VAIHDA SALASANA' -painiketta.
  • Sähköpostin salasanan vaihtaminen pääkäyttäjätunnuksella hallintapaneelin kautta

• Kirjaudu hallintapaneeliin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Mikäli pääkäyttäjätunnukseesi on liitetty useampia verkkotunnuksia, valitse hallintapaneelin ylälaidan 'Subscription' -valikosta se verkkotunnus, jonka sähköpostin salasanan haluat vaihtaa.
  • Klikkaa 'Mail' -välilehteä ja klikkaa sitä sähköpostiosoitetta jonka salasanan haluat vaihtaa
  • Anna uusi salasana 'Password' -kenttään ja kirjoitusvirheiden välttämiseksi vielä uudelleen 'Confirm password' -kenttään.
  • Klikkaa lopuksi 'OK' -painiketta
  • Pääkäyttäjätunnuksen salasanan vaihtaminen

• Kirjaudu hallintapaneeliin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Klikkaa 'Account' → 'My Profile'
  • Anna uusi salasanasi 'Password' -kenttään ja kirjoitusvirheiden välttämiseksi vielä uudelleen 'Confirm password' -kenttään.
  • Klikkaa lopuksi 'OK' -painiketta