Kotisivujen siirtäminen palvelimelle

HUOM!Verkkotunnuksesi kotihakemisto on httpdocs/ . Kotisivut tulee sijoittaa tähän hakemistoon.
    Etusivun alkuosan tulee olla nimeltään 'index.', esimerkiksi 'index.html', tai 'index.php' pienellä kirjoitettuna.

Kotisivujen siirtäminen palvelimelle hallintapaneelin avulla

• Kirjaudu hallintapaneeliin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • Jos olet tilannut meiltä useampia verkkotunnuksia, jotka ovat liitettynä samaan asiakkuuteen (ts. samaan pääkäyttäjätunnukseen), valitse haluamasi verkkotunnus hallintapaneelin ylälaidassa näkyvästä 'Subscription' -valikosta.
  • Klikkaa 'Websites & Domains' -välilehteä ja klikkaa 'File Manager'.
  • Klikkaa haluamasi hakemiston nimeä. Kotisivusi hakemisto on 'httpdocs'
  • Klikkaa 'Add New File' -painiketta.
  • Klikkaa 'Valitse tiedosto' ja etsi haluamasi tiedosto koneeltasi.
  • Klikkaa lopuksi 'OK'.
  • Kotisivujen siirtäminen palvelimelle FTP-ohjelmalla

• Internet-sivut voidaan siirtää palvelimelle FTP-tiedonsiirtoohjelmalla.
  • Windows -käyttöjärjestelmälle hyvä vaihtoehto on esimerkiksi WinSCP, jonka voit ladata ilmaiseksi osoitteesta: http://winscp.net/eng/index.php
  • Avaa WinSCP ja klikkaa 'New'.
  • Aseta ohjelmaan seuraavat asetukset:
    • Valitse 'File protocol' -pudotusvalikosta 'FTP'
    • Host name / palvelimen nimi: ftp.omaverkkotunnuksesi.com
    • Port number / palvelimen portti: '21'
    • User name / käyttäjätunnus: henkilökohtainen FTP-tunnuksesi
    • Password / salasana: henkilökohtainen FTP-salasanasi
  • Klikkaa lopuksi 'Login', tai talleta syöttämäsi tiedot klikkaamalla 'Save...'
  • Kotisivujen siirtäminen palvelimelle WWW-suunnitteluohjelmalla

• Esimerkiksi WWW-suunnitteluun tarkoitetussa Adoben Dreamweaver -ohjelmassa on FTP-tiedostonsiirtotoiminto, jonka avulla kotisivut voidaan siirtää palvelimelle.
  • FTP -asetukset tällaisiin ohjelmiin tulee asettaa edellisen kohdan mukaisesti. Palvelimen tallennuspolku on httpdocs/ .