FTP-tunnuksen muokkaaminen

HUOM!Sinulla ei välttämättä ole valmiiksi pääsyä FTP-tunnusten muokkaukseen. Mikäli et löydä ohjeessa mainittuja valintoja hallintapaneelistasi ja sinulla on tarve tehdä tällaisia muutoksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: helpdesk@easylinehost.fi.
  • Kirjaudu hallintapaneeliin (katso ohje klikkaamalla tästä).
  • 'Websites & Domains' -välilehdeltä löydät 'FTP access' linkin, jota klikkaamalla pääset muokkaamaan tilejä.
  • Klikkaa auenneesta listasta sitä FTP-tiliä jota tahdot muokata.
  • Nyt voit muokata tilin käyttäjänimeä, sekä salasanaa.
  • Klikkaa lopuksi 'OK' -painiketta