Ohjelmointikielet (esim. PHP, Perl, Python)

• Palvelinpohjaisten ohjelmointikielten avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi erilaisia dynaamisia WWW-sivuja.
  • Mikäli aiot asentaa jonkin palvelinpohjaista ohjelmointikieltä käyttävän sovelluksen kotisivuillesi, muistathan seuraavat asiat:
    • Asenna ohjelmasta aina uusin mahdollinen versio tehokkuuden ja tietoturvan varmistamiseksi.
    • Noudata ohjelmien asennuksissa valmistajien ohjeita.
    • Jos asennusohjeissa pyydetään poistamaan joitain tiedostoja asennuksen jälkeen, muistathan poistaa ne.
    • Ole erityisen huolellinen esimerkiksi mahdollisten aikataulutettujen tehtävien ajastuksessa!
  • Ohjelmointikielten tuki ja skriptien kansiot

• Silver, Gold, Platinum ja Titanium -webhotellipakettimme sisältävät sekä CGI-skriptituen, että PHP-tuen.
  • CGI-skriptit, kuten Perl ja Python, sijoitetaan cgi-bin kansioon. Skriptitiedostot nimetään '.cgi' tai '.pl' päätteisiksi.
  • PHP-skriptit sijoitetaan httpdocs/ -hakemistoon. Skriptitiedostot nimetään '.php' -päätteisiksi.